Mrrrrgggllllggrrre! Da var jeg her igjen...

Jeg har visst ikke vært så flink til å holde bloggen ved like. Problemet er nok at når jeg har noe å skrive, så har jeg ikke tid til å skrive det, og når jeg har masse tid, så har jeg ingenting å si! Men nå skal jeg prøve allikevel.

Først: Godt nytt år alle sammen! Brått var det 2011, og jeg sliter fortsatt litt med å huske det når jeg skriver datoer og slikt :) Men nå er det snart februar, så jeg burde kanskje begynne å huske det snart. Jeg kan ikke si at jeg har noen spesielle nyttårsforsetter, men én ting jeg uansett skal prøve å bruke mer tid på i år, er å skrive.

Jeg har jo denne forfatterdrømmen min, og nå tror jeg endelig jeg har kommet frem til et konsept som har litt potensiale. Så man kan nok si at jeg har hørt inspirasjonen banke på her en del i det siste. Det hjelper også litt at timeplanen på universitetet for dette semesteret har forelesningsfrie mandager og fredager, så da får jeg fire dager i strekk hver helg til å.. vel.. gjøre skolearbeid. Men jeg tror vel de færreste sitter med skolearbeid hele dagen hver eneste dag de har fri. Så jeg har tenkt å dedikere en dag i uken på å tenke på det nye skriveprosjektet mitt. Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg finner ut at jeg faktisk burde gjøre skolearbeid alle de fire dagene i stedet.

Så hva er det egentlig jeg skriver? Jeg vil ikke røpe for mye, men det blir nok en historie innenfor fantasy-sjangeren. Men ingen glitrende vampyrer eller trollmannskoler. Jeg skal nok få det til allikevel.

Når jeg nå har disse fire dagene fri hver helg, og ikke føler meg så inspirert, så blir det fort litt ensomt å være meg. Derfor har jeg skaffet meg en ny venn!

Mrrrrrrgggllllllrrrgggllleee!!!

(Bilde: brian.carnell.com)

 

For dem som aldri har spilt World of Warcraft, er nok dette en litt over gjennomsnittet underlig skrue. De som har vært borte i spillet, derimot, kan vel ikke ha unngått et ublidt møte med disse irriterende fiskeskapningene. Og nå har jeg altså min helt egen murloc! Og dersom jeg trykker den på halsen, gir den meg kloke visdomsord på murloc-språket. Det kan da virkelig ikke bli bedre!?

Andre nyheter jeg kan nevne er at jeg fjernet ca 2 kilo snø fra fryseren min i dag. Forhåpentligvis følger snøen utenfor vinduet mitt etter snart. For nå vil jeg ha vår!

Takk og hei :)

2 kommentarer

Frøydis

31.jan.2011 kl.23:03

Nå kommer jeg til å kverne på "I am more than a fish, more than a man"-refrenget til jeg sovner: http://www.youtube.com/watch?v=IHgRAlkpxJw

;)

bassa

01.feb.2011 kl.14:38

Frøydis: Hahaha! :D

Den sangen er bare så fantastisk. Og veldig veldig sann ;)

Skriv en ny kommentar

bassa

bassa

28, Fredrikstad

Mitt navn er bassa, og jeg er en ninja! Spesielt når det er påske. Da hopper jeg frem fra buskene på beste ninjavis og.. er..kul? Men egentlig heter jeg Kristin, og er rett og slett bare en student. Jeg kan ikke kampsport. Jeg liker bare å late som. Vennligst ikke prøv å slåss med meg. Da løper jeg min vei! Men jeg liker å sjonglere, da.

Kategorier

Arkiv

hits