Gårsdagens opera-antrekk!

 

Ahh, operaen. Et av høysosietetens viktigste møtesteder, hvor man gjør det man kan for å ta seg godt ut ovenfor sine kollegaer og forretningspartnere. Carmen sto på programmet i dag, og jeg gjorde selvfølgelig også mitt beste for å pynte meg:
Det bør nok nevnes at dette ikke var en vanlig oppsetning i Operahuset, men i stedet friluftsopera i Halden! Så da måtte man pent kle seg etter forholdene, og med det mener jeg værforholdene. Jeg var livredd for å bli søkkvåt og forkjølet, så jeg dro på meg både superundertøy, tjukk ullgenser og regntøy. Det var nesten litt sørgelig å kunne konstatere at det faktisk ble uforskammet fint vær denne kvelden.Inne på selve sceneområdet så man allikevel at det var veldig god grunn til å ihvertfall ha på seg gummistøvler. Det var litt som å sitte i en stor myr, etter noen ganske våte forestillinger de siste to kveldene.

Vi kom dit tidlig, og ble sittende en stund og vente mens vi så resten av folkehavet som skulle bivåne forestillingen rase inn gjennom portene, for så å tusle rundt i gjørma med pensko på jakt etter plassene sine. Det var dessverre ikke lov å fotografere under forestillingen, men her er ihvertfall et bilde av scenen før andre akt begynte:Det var også en ganske lang pause mellom de to aktene, så da fikk jeg snakket litt med Gunvor, en venn som også var der. Hun prøvde å ta et bilde av meg, og da kom det snikende en merkelig linselus av en mann. Nå er han  foreviget på bloggen min!Så ble det mørkt, og forestillingen var slutt... Det var forøvrig en vakker forestilling, med mye fin musikk og dans. Likte egentlig best scenene som involverte kor og dansing - kanskje fordi jeg er tidligere korsanger selv?Om området virket litt gjørmete da vi kom inn, var det ingenting imot hvordan det var da vi skulle ut igjen. Da var det i tillegg blitt mørkt, slik at det var umulig å vite om man tråkket på gress eller plasserte foten midt i en gigantisk sølepytt. Det ble nesten litt som en episode av Total Blackout, men med litt mere lys og mange flere mennesker.

For å avrunde kvelden fikk vi sitte i kø i ca 20 minutter, siden vi kom så tidlig og hadde fått tildelt parkeringsplass helt innerst på området. Men da fikk jeg bare mer tid til å ta bilder av køen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bassa

bassa

28, Fredrikstad

Mitt navn er bassa, og jeg er en ninja! Spesielt når det er påske. Da hopper jeg frem fra buskene på beste ninjavis og.. er..kul? Men egentlig heter jeg Kristin, og er rett og slett bare en student. Jeg kan ikke kampsport. Jeg liker bare å late som. Vennligst ikke prøv å slåss med meg. Da løper jeg min vei! Men jeg liker å sjonglere, da.

Kategorier

Arkiv

hits