We wish you a Hello Kittymas!

Julen er en tid for å bry seg om andre, og gi gaver. Men hva gir man til en alv som har alt?

Jeg og min mellon Marita Tathariel har ofte snakket om hvor irriterende en viss hvit katt er. Dere vet helt sikkert hvilken katt jeg mener. I utgangspunktet er vi begge katteelskere, men Hello Kitty-galskapen har jo tatt helt fullstendig overhånd. Denne katten er overkommersialisert til tusen, du kan jo snart ikke besøke en eneste butikk lenger uten å bli overøst med Hello Kitty-tøfler, -sokker, -sengetøy eller -parfyme. Så hva gjør jeg og mellon når vi hater noe så sterkt? Vi kjøper det til hverandre ved hver eneste anledning vi får. Så klart.

Jeg hadde en hevn å ta, for da jeg, mellon og Solgave var en tur i Sverige i høst, klarte disse to alvefrøknene å prakke på meg en kjempebråkete og overSØT liten Hello Kitty-godtedispenser. Den har ligget i ryggsekken min og raslet irriterende i hele høst. Men hevnen er søt... I første omgang får jeg jo ikke hevnet meg på Solgave, som klokelig bor altfor langt unna (but I'm coming for you...), men for min kjære mellon Marita fikk jeg etterhvert klekket ut en ondskapsfull og risikabel, men brilliant plan.

Mission: Å smugle inn Hello Kitty i en alvehule. Min mellon er en utrolig flink kunstner, og da dessverre også langt over middels observant. Så jeg forstod allerede da planen var i sitt begynnelsesstadium at dette måtte bli en avansert operasjon. Katten måtte være liten nok til å kunne blande seg inn i det mystiske og magiske miljøet hjemme hos mellon, men den måtte være stor nok til at det ville være mulig å finne den, og helst også stor nok til at man skulle kunne lure på hvordan man hadde klart å ikke oppdage den.

Jeg bestemte meg til slutt for en relativt liten Hello Kitty i plysj:


Men kledd slik ville aldri en Hello Kitty leve lenge i skjul hos en oppmerksom alv. Det var nødvendig med en forkledning! Så for å passe inn i middelalder-temaet og forhåpentligvis lure en alv til å tro at Hello Kitty bare var en litt feildimensjonert og blek ridder, satte jeg i gang med å sy en rustning.
Først hjelmen:


Deretter rustningen:

Rustningen bak:
Skjold med triquetra-symbol. Dette er et symbol min mellon holder kjært, og selv om det endte opp opp-ned, ville det muligens få henne til å forholde seg relativt fredelig noe lenger. Her ser dere forøvrig mine fantastiske evner til å ikke klare å tegne rett.
Hello Ridder!
For å overbevise ytterligere om at dette var en ridder og ikke en gyselig liten katt, la jeg til et kamprop:
Hello Kitty var forkledd og klar til å deponeres. Det var på tide å starte Operasjon: Gjemme Hello Kitty hjemme hos mellon på lille juleaften.

Heldigvis for meg hadde mellon allerede invitert meg til seg på lille juleaften, så jeg kunne la låsedirkene ligge igjen hjemme. Det var også svært så heldig at mellon enda ikke hadde pakket inn mine gaver, slik at hun måtte forlate rommet i noen minutter for å gjøre det. Mens jeg forholdt meg rolig, småpratet og lot som jeg ble sittende veldig stille, stakk jeg fort Hello Kitty inn på gjemmestedet jeg på forhånd hadde utsett for henne. Det var perfekt! Ingen lamper i nærheten som måtte skrus av i løpet av kvelden, og omringet av andre ting med nogenlunde samme farge!


Suksess! Å holde maska resten av kvelden var IKKE lett! Men da jeg dro hjem, hadde dekkoperasjonen enda ikke blitt avslørt, og mine kilder antyder at katten fortsatt ikke hadde blitt funnet da mellon fant en liten lapp i en av julegavene sine. *gni seg i hendene*

Hva mine egne julegaver angår...

Bakerst til høyre: Sukkertøydispenser jeg fikk i høst. De øvrige tre: årets julegaver fra mellon.

Så jeg synes i grunn min mellon fortjente å vandre rundt med den visshet at hun hadde tilbragt et helt døgn i samme leilighet som en Hello Kitty.

Synes ikke dere?

15 kommentarer

oº°SkogsAlven°ºo

25.12.2011 kl.19:27

Omg.. Fyyyy søren som jeg lo av dette innlegget! Jeg ler faktisk enda i skrivende stund! XD

Dette er den mest geniale, irriterende, kreative, teite og mest omtenksomme gaven noen sinne, hahahahaaa!

Tenk at du gjorde alt dette for å kamuflere en japansk katt i alvehulen min! Og TENK at jeg ikke så den!!!!

Jeg holt på å knekke sammen av latter da jeg endelig, etter å ha lest denne mystiske lappen, fant udyret gjemt bak planter, drager og krystaller!

Jeg har ikke hjerte til å forvise dette beistet av et kosedyr. Vi heier jo på samme lag! "For Camelooooot!" XD

Du begynner å få en rimelig stor samling med Hello Kitty nå, mellon! En kunne jo nesten tro du var fan av denne tingen om en ikke visste bedre, muahaha!

Takk for masse latter og facepalming, mellon nín! <3

Men der igjen..... *rubs hands* Nå kan du jo bare glede deg til O hevngjerrige alv tar igjen ;)

*Legger onde og ekstremt søte katte-planer*

bassa

25.12.2011 kl.20:43

oº°¨SkogsAlven¨°ºo: Anything to make you laugh, my dear mellon :D

Må innrømme at dette er en av de morsomste gavene jeg noen gang har gitt noen også, og jeg brukte et par uker og mellon-besøk på å finne et godt gjemmested!

Tror jeg skal prøve å gjøre slike intrikate komplott til en vane ;)

Når det gjelder hevnen: bring it on, make my day!

Hihihih :D

Anne Lene Nilsen

27.12.2011 kl.00:45

Hello kitty er søøt!

Annette Ekstrøm

27.12.2011 kl.00:48

Haha! ♥

for en morsom og kreativ gave !

blir kjempe kjempe kjempe glad for en komentar tilbake ! &hearrts;

CATHRINE NILSEN

27.12.2011 kl.00:50

Hello kitty <3333333

helgemamma

27.12.2011 kl.00:51

he he.. herlig :-) Fikk meg en god latter og skulle gjerne sett reaksjonen når hun oppdaget det... :-)

June

27.12.2011 kl.01:30

God jul og utrolig fin blogg! :D <3

Silje

27.12.2011 kl.08:54

God morgen ! :D

Håper du får en innholdsrik og herlig dag :)

bassa

27.12.2011 kl.18:44

Anne Lene Nilsen: Ja! Omtrent like søt som sukkerspinn og sirup på én gang!

bassa

27.12.2011 kl.18:46

Annette Ekstrøm: Takk for det :) Det er gøy å kunne overraske litt med uventede ting i blant :)

bassa

27.12.2011 kl.18:47

CATHRINE NILSEN: Tror nok det er mange som er enige med deg!

bassa

27.12.2011 kl.18:48

helgemamma: Hihi :) Jeg er mest stolt over at jeg klarte å gjemme den uten at hun merket det. Skulle veldig gjerne vært en flue på veggen der selv.

bassa

27.12.2011 kl.18:49

June: Tusen takk for det, og god jul til deg også :)

bassa

27.12.2011 kl.18:50

Silje: Måtte jobbe i dag, men det gjorde ihvertfall dagen innholdsrik nok! Takk i lige måde :)

Lugburz

05.05.2012 kl.19:42

Hahahahahaha! Jeg tror jeg dør av latter xD. Helt genialt!

Skriv en ny kommentar

bassa

bassa

29, Fredrikstad

Mitt navn er bassa, og jeg er en ninja! Spesielt når det er påske. Da hopper jeg frem fra buskene på beste ninjavis og.. er..kul? Men egentlig heter jeg Kristin, og er rett og slett bare helt vanlig person. Jeg kan ikke kampsport. Jeg liker bare å late som. Vennligst ikke prøv å slåss med meg. Da løper jeg min vei! Men jeg liker å sjonglere, da.

Kategorier

Arkiv

hits