Vårtegn

Her om dagen var jeg ute en liten tur, og da la jeg merke til noen merkelige farger i det grå vinterbuskaset utenfor huset mitt. Er det lilla jeg ser, tenkte jeg, og tok frem kameraet.

Jaaaa, det ER lilla! Lilla krokus :)
Våren er min yndlingsårstid, så dette gjorde meg naturlig nok veldig glad. Jeg er i vårmodus, og om jeg så finner bilen min nedfrosset i hagl (som i dag), så vet jeg at det i hvert fall ikke kommer til å vare evig...
Svanene har også funnet ut at det er vår. Jeg og mellon fant disse da vi var ute på Hvaler for å se om vi kunne finne en lykt som lyste. De var ikke så glade i oss, men de så ut til å like hverandre ganske godt :)Og vi fant en lysende lykt også! Midt på dagen! Mission accomplished.
(Hvorfor vi skulle finne en lykt? Grunnene til dette er mange, og like meningsfulle som de er forståelige.)

Så da konstaterte vi at den lyste, og duret lykkelige hjemover igjen.Nok et vårtegn: Sirkus i byen!
Jeg bestemte meg for å ta en tur for å se om sirkus fortsatt er like magisk som det var da jeg var litt yngre. Jeg har en samling på over 10 sirkusplakater med tilhørende billetter, så du kan si sirkus var litt tradisjon for meg da jeg vokste opp.Som den elendige wannabe-bloggeren jeg er, klarte jeg å ikke ta bilde av teltet utenfra. Men jeg tok et inni! Sjekk discokula!

Ahhh, lukten av sagmugg mens digre kameler labber rundt. Jeg syns nok egentlig ganske synd på disse dyrene, da...
Et lysvesen! Eller muligens en klovn.

En sjonglør! Og det var vel egentlig de eneste bildene jeg klarte å tyde etterpå...

 

Nå vet ikke jeg om det er noen som fortsatt henger med her etter at jeg har vært borte siden jul, men hvis det er det, håper jeg at dere koser dere med våren der dere er også! Og hvis ikke, så kan jeg fint kose meg alene også ;)

2 kommentarer

helgemamma

26.mar.2012 kl.20:41

Jeg oppdaget bloggen din da jeg satt alene i julen...og synes du skrev så artig at jeg har vært innom titt og ofte og sett om det har kommet noe nytt.... :-)

Ha en fortsatt fin vår!! Det er en deilig tid.

bassa

01.apr.2012 kl.19:33

helgemamma: Tusen takk! Det varmer å høre :)

Jeg skal prøve å oppdatere litt oftere! Våren er jo en inspirerende tid.

Skriv en ny kommentar

bassa

bassa

29, Fredrikstad

Mitt navn er bassa, og jeg er en ninja! Spesielt når det er påske. Da hopper jeg frem fra buskene på beste ninjavis og.. er..kul? Men egentlig heter jeg Kristin, og er rett og slett bare helt vanlig person. Jeg kan ikke kampsport. Jeg liker bare å late som. Vennligst ikke prøv å slåss med meg. Da løper jeg min vei! Men jeg liker å sjonglere, da.

Kategorier

Arkiv

hits