Avbrekk

Jeg befinner meg for øyeblikket på en av Europas øyperler. Jeg burde vel kanskje bruke tiden min på å nyte dette øyeblikket, og ikke sitte her og blogge, men jeg nyter faktisk det å blogge også - så her kommer en liten forsmak på neste innlegg, som antagelig vil ha mange fler (og finere) bilder, en mer strukturert tekstoppbygning og kanskje til og med litt poesi. Ja, jeg vet, store ord!  But then again, når jeg skriver neste innlegg vil arbeidslivets byrder igjen ha senket seg over mine skuldre, så kanskje en miniversjon fra selve øya er greit likevel.

Øya, ja. Jeg befinner meg på Madeira, en vakker, liten øy 45 mil nord for kanariøyene med stor blomsterprakt og enda større fjell. Jeg har tatt en stor bunke bilder her, men ledningen til kameraet mitt ligger hjemme i Norge. Men man har da iPhone også!

Her er utsikten fra balkongen vår på hotellet. Vi har utsikt over en parkeringsplass og et annet hotell, men også en rimelig stor andel av Atlanterhavet. Det er jo ikke så verst :)I tillegg til blomster, dyrker de selvfølgelig en del fornuftige ting på denne øya også. En stor andel av øyas befolkning livnærer seg blant annet med forskjellige typer jordbruk. Noen dyrker vin, mens andre dyrker grønnsaker. Det finnes også ganske mange bananplanter her, og jeg synes de er utrolig morsomme å se på :)Tiden min her har likevel gått mye til avslapning, siden jeg hadde et uhell med ankelen min på 17.mai. Og da er det jo finfint å kunne gjøre det med en liten paraplydrink! Denne pina coladaen hadde riktig nok ikke paraply, men den var god likevel :)Neste innlegg forteller den spennende historien om da påskeninjaen trosset sin vonde ankel og dro på sightseeing i Madeiras fjelllandskap!

På gjensyn :)

Én kommentar

Lugburz

29.05.2012 kl.01:27

Lucky! Skulle gjerne vært på en slik tur selv. Jeg liker jo egentlig ikke sol overdrevet mye, men rare planter, dyr og steder er jo kjempegøy.

Oooooo! Fjellandskap! *sette seg ned i sofaen og vente på oppdatering*

Skriv en ny kommentar

bassa

bassa

29, Fredrikstad

Mitt navn er bassa, og jeg er en ninja! Spesielt når det er påske. Da hopper jeg frem fra buskene på beste ninjavis og.. er..kul? Men egentlig heter jeg Kristin, og er rett og slett bare helt fullstendig ordinær. Jeg kan ikke kampsport. Jeg liker bare å late som. Vennligst ikke prøv å slåss med meg. Da løper jeg min vei! Men jeg liker å sjonglere, da.

Kategorier

Arkiv

hits