Hva, sommerferie, nå?

I år kunne jeg for første gang i mitt liv bestemme selv når jeg skulle ha ferie. Jeg kunne valgt å faktisk ha ferien midt på sommeren, som et normalt menneske, og hatt noen deilige, avslappende uker i juli. I stedet fant jeg ut at jeg ville være original, og tok en uke i mai, og to i slutten av august. Det kjipe er at sommeren ser ut til å være på hell, og at jeg har tilbrakt det meste av den bak en kontorpult. Det fantastiske er at ferien min er nåååå :)

Og i går var det jo en fantastisk dag, med fantastisk sommervær. Den måtte så klart tilbringes på bryggepromenaden i Fredrikstad.Jeg ble til og med skikkelig brun! Eller, det vil si... Den venstre foten min ble skikkelig brun. Jeg satt nemlig i skyggen. Men foten min kunne skrytt av å ha vært i syden uten at noen ville ha reagert. De hadde nok imidlertid likevel lurt på hvor resten av meg var mens dette foregikk.

Nå står en episk og fantastisk fjelltur snart for dør, og jeg er travelt opptatt med forberedelsene. Skummelt var det likevel da jeg fant ut at vi hadde fått besøk av denne tvilsomme skikkelsen på badet.

Dette var langt på vei den mest urovekkende oppdagelsen jeg har gjort siden jeg fant mellonen min i skogen for noen måneder siden. Disse tingene her har nemlig en helt egen radar for å lande på meg. Hvileløst søker de etter meg med sine klaprende, forvokste vinger og sin skarpe luktesans(?), helt til de en natt ramler ned i mitt intetanende, sovende ansikt. Med mindre jeg finner dem først. Jaktsesongen er herved i gang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bassa

bassa

29, Fredrikstad

Mitt navn er bassa, og jeg er en ninja! Spesielt når det er påske. Da hopper jeg frem fra buskene på beste ninjavis og.. er..kul? Men egentlig heter jeg Kristin, og er rett og slett bare helt fullstendig ordinær. Jeg kan ikke kampsport. Jeg liker bare å late som. Vennligst ikke prøv å slåss med meg. Da løper jeg min vei! Men jeg liker å sjonglere, da.

Kategorier

Arkiv

hits