Tidsnød

Det er rart med slike ting som tid. Noen ganger kan det virke som hvert minutt tar en evighet, at man aldri beveger seg av flekken, og kanskje det til og med føles som om man lever et liv som er fullstendig begivenhetsløst og ikke verdt å skrive en eneste linje om i dagboken, bloggen eller hva det nå er man pleier å skrive om livet sitt i.

Andre ganger fyker livet bare av gårde. I dag sitter jeg og gomler fornøyd på en krumkake, mens jeg konstaterer at verden utenfor er dekket av et ganske tjukt lag med snø. Det er visst jul. Det er til og med hvit jul, men i år har jeg ikke rukket å verken drømme om eller tenke på det noe særlig. Gjennom livet har jeg alltid prøvd å ha nok tid til å stoppe opp og tenke. Overskudd til å fundere over hvordan alt henger sammen har alltid stått ganske sentralt for meg. Ellers flagrer bare verden av sted, mens jeg ganske hjelpeløst bare må la meg rive med.

I år har livet flagret ganske intenst. Derfor sitter jeg nå og prøver å samle tankene og alt som er skjedd i dette ene blogginnlegget. Noe sier meg at det kan bli problematisk, men likevel. Her er noen store og små høydepunkter. Det aller største må jeg likevel spare til neste innlegg.

Årets sommerferie gikk til steder som blant annet så slik ut:


(Eget innlegg fra denne ferien kommer forhåpentligvis før foreldelsesfristen på 1 år. Hold dere fast!)

Med fornyet energi vendte jeg tilbake til jobb og hverdagsliv, hvor jeg bedrev fritiden med å gjette kryptiske tegninger...og utveksle betydningsfulle og megetsigende meldinger med min kjære mellon:

 
(beware my copy and paste skills, for they are indeed amazing....)

Plutselig var jeg i Krakow. Der hadde de noen flotte bygninger.Jeg husker kanskje allikevel best de forrykende turene vi kjørte med sånne små guide-busser, som vi bestemte oss for å bruke som taxi siden vi var ganske mange.

Du har ikke smakt på livet før du har dinglet med beina en halv meter unna en stor trailer midt i polsk storbytrafikk.

Så kom jeg hjem igjen, og det var tid for mere jobb - utenom da jeg tok en uke fri for å ta en eksamen. Ferie for å ta eksamen. Ferie for å ta eksamen? Noe fælt må ha skjedd med meg siden studietiden.WoW-musematta mi var med meg gjennom tykt og tynt, og ivaretok min indre spillenerds interesser gjennom denne tunge tiden. De lærde strides enda om det endelige resultatet av denne eksamensstrabasen.

Så skjedde det en hel masse, som jeg skal fortelle om i neste innlegg, som jeg lover skal komme snart!

Og innimellom det, så var det visst Halloween. Jeg hadde det ganske hyggelig da også. Dere gjetter nok helt sikkert ikke hvor jeg var. Kan avsløre at det var hos en person som har vært observert på bilder med umenneskelig store mengder gresskar.De døde vandret og hjemsøkte med fryd og fordragelighet hele natten gjennom. Så gikk de og la seg igjen.

12.12.12 var en dato mange av oss hadde ventet på lenge. Ikke fullt så symmetrisk som 11.11.11, kanskje. Men den brakte med seg noe den tidligere datoen absolutt ikke kunne skilte med. Premieren på første del av Hobbiten-trilogien! Og for første gang på en Middle Earth-relatert premiere var jeg faktisk kledt ut som "one of the good guys". Men jeg er fortsatt litt usikker på hvilken dverg jeg var...


(Takk til min kjære mellon for kostymet! Før eller siden skal vel jeg også klare å sette sammen mitt eget ;) )

Og før noen visste ordet av det, var det blitt jul.Sølvguttene ble nok også tatt litt på senga, for de hadde det jammen travelt. Svooosssjjjjj!

Og her sitter jeg nå, og hører splæsjet fra biler som kjører gjennom snøen, som er i ferd med å bli til vann. Omsider har julefreden senket seg. Endelig kan jeg samle tankene, og knyte sammen trådene for dette snart forgangne 2012, før neste år starter.

Håper dere som leser dette har hatt og fortsatt har en flott jul!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bassa

bassa

30, Fredrikstad

Mitt navn er bassa, og jeg er en ninja! Spesielt når det er påske. Da hopper jeg frem fra buskene på beste ninjavis og.. er..kul? Men egentlig heter jeg Kristin, og er rett og slett bare helt fullstendig ordinær. Jeg kan ikke kampsport. Jeg liker bare å late som. Vennligst ikke prøv å slåss med meg. Da løper jeg min vei! Men jeg liker å sjonglere, da.

Kategorier

Arkiv

hits